PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Novi uspjeh kompanije Menprom

 Premi goveđi pršut i goveđi kulen osvojili zlatnu i srebrenu medalju za kvalitet

Mesna industrija Menprom sa 79. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu se vratila bogatija za još dvije medalje za svoje Premi proizvode - zlatnom za goveđi pršut i srebrenom za goveđi kulen. Medalje su dodijeljene u okviru ocjenjivanja kvaliteta u robnoj grupi „Meso i proizvodi od mesa”

Mesna industrija Menprom sa 79. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu se vratila bogatija za još dvije medalje za svoje Premi proizvode - zlatnom za goveđi pršut i srebrenom za goveđi kulen. Medalje su dodijeljene u okviru ocjenjivanja kvaliteta u robnoj grupi „Meso i proizvodi od mesa”.

Ovim priznanjima se nastavlja tradicija osvajanja medalja za kvalitet kompanije Menprom, koja je i prethodnih godina na ovom sajmu osvajala medalje - zlato za pileći parizer Pollo i bronzu za pileću hrenovku Pollo. U okviru ocjenjivanja kvalitete proizvoda od mesa, Premi goveđi pršut i goveđi kulen su, pored povjerenja naših potrošača, dobili još jednu potvrdu da se radi o premium proizvodima, ovaj put i od stručnjaka iz ove oblasti.

Merima Dževdetbegović, tehnički direktor komanije Menprom povodom dobijanja ovih priznanja istakla je: „Naša kompanija od početka radi na ideji stvaranja premium brenda suhomesnatih proizvoda, što smo postigli sa Premi brandom. U proizvodnji se koriste najkvalitetnije sirovine, kao i najmodernija tehnologija, a sve kontroliše tim profesionalaca, stručnjaka u ovoj oblasti. Osim toga, Menprom je jedina mesna industrija u BiH koja radi po međunarodnom standardu ISO 22 000-2005, a 2008. smo uspješno implementirali Halal certifikat u svojoj proizvodnji.”

Menprom predstavlja savremeno preduzeće sa oko 100 uposlenika, većinom mladih, visokoobrazovanih i ambicioznih kadrova. Radi se o domaćoj kompaniji koja se konstantno razvija u pozitivnom smjeru, ulaže mnogo u kvalitet prizvoda, unapređenje tehnologije, ali i u vizualni identitet firme. 

face