PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Jedinstvena kombinacija legendarne Cockte i blage gorčine tonika

Poseban okus i odvažne linije novog Cockta Black Tonic. Cockta predstavlja potpuno novi, revolucionarni okus Cockta Black Tonic. Jedinstvena kombinacija Cockte i tonika, raskošnog i izuzetnog karaktera, predstavlja potpuno novi tržišni segment crnog gorkog tonika.

Poseban okus i odvažne linije novog Cockta Black Tonic

Cockta predstavlja potpuno novi, revolucionarni okus Cockta Black Tonic. Jedinstvena kombinacija Cockte i tonika, raskošnog i izuzetnog karaktera, predstavlja potpuno novi tržišni segment crnog gorkog tonika. Njegov premium sadržaj savršeno je dopunjen ekskluzivnom i elegantnom crnom staklenom bocom, koja se može 100% reciklirati. Posebno za Cockta Black Tonic, dizajnirala ju je renomirana španska agencija PointBleu.

Cockta Black Tonic ne prati trendove, ona ih stvara. Njezin zavodljiv i misteriozan oblik otkriva ugodno osvježavajuće piće koje će zadovoljiti i najzahtjevnije nepce. Prepoznatljiv okus klasične Cockte, koji je jedan od najprepoznatljivijih i najprodavanijih u regiji, prvi put skladno je dopunjen kininom i kofeinom u tradiciji brenda Cockte staroj više od 60 godina.

Novi osvježavajući napitak sa prirodnim sastojcima

Živopisan sadržaj odlikuje se luksuzom biljnog koktela bez umjetnih boja, fosforne kiseline ili fruktozno-glukoznog sirupa. Kreativno je začinjen esencijom grejpfruta koji zaokružuje okus pića, stvorajući primamljivu cjelinu. Svojim izgledom i sadržajem, Cockta Black Tonic se snažno izdvaja iz postojeće ponude i šire. Prve reakcije kupaca, koji su odmah prihvatili novi okus, pokazuju da nudi vrhunski doživljaj koji budi i miluje čula.

Elegantne i zavodljive linije Cockta Black Tonic boce

Ekskluzivna staklena boca, obojena u prestižnoj crnoj i ljubičastoj nijansi posebnom tehnologijom u fazi proizvodnje, djeluje vrlo primamljivo, kao “šlag na torti”. Sofisticirani dizajn je povjeren priznatoj španskoj agenciji PointBleu, imajući pri tome u vidu gospodu iz XXI stoljeća. Odlikuje se elegantnim oblikom i kontrastom između vitkog tijela i jakog vrata bočice. Tamno staklo otkriva misteriozni karakter koji, u kombinaciji sa kromiranom etiketom i “električnim” žutim detaljima, podsjeća na zlatno doba pobunjenika poput James Dean-a.

Cockta Black Tonic također je dostupna i u bocama od pola litre i 1,5 litre od djelomično reciklirane plastike.

face